Bo på 5-stjerners hotell i Andorra

Det er ikke bare taxfree-shopping, fantastisk natur og spektakulære vinteraktiviteter Andorra er kjent for. Landet er også et yndet feriested for den som ønsker å oppleve enestående hotell-luksus. Det finnes mange 5-stjerners hoteller å velge på, enten man reiser som par, med familien eller som forretningsreisende. Vi har tatt oss bryet med å lage den ultimate guiden til 5 Stjerners Hotell i Andorra.

Romantisk getaway

Enten man vil reise til Andorra på helgetur eller unne seg litt bedre tid til å oppleve natur og severdigheter landet kan by på, er det herlig å bo i luksuriøse omgivelser.

For den som ønsker å oppholde seg i hovedstaden med alle dens severdigheter vil Grand Plaza Hotel & Wellness være et godt valg. Hotellet ligger godt plassert i Andorra la Vella og er et egnet sted for en byferie. Bare 10 km unna finner du et skiområde med flere langrennsløyper. Et opphold her kan kombineres med nattklubber og festligheter på kvelden og herlig frisk luft og aktivitet om dagen. Hotellet har også boblebad og spa, så alt ligger til rette for kjærkommen kvalitetstid for to.

Hvis du vil ha mulighet til en skikkelig skiferie finner du Sport Hotel Hermitage & Spa vakkert beliggende like ved skiområdet Grandvalira Estació de Ski Soldeu. Dette 5-stjerners hotellet er blant Andorras mest eksklusive og tilbyr suiter til alle sine gjester. I tillegg til hotellets spa kan du også flotte deg i hotellets egen frisørsalong etter en tur i boblebadet eller badstuen. Også sommertid er dette et ypperlig sted å oppholde seg. Bare 9 km unna ligger Envalirapasset, fjellovergangen mellom Andorra og Frankrike, og 23 km unna finner du den vakre innsjøen Engolaster.

Familiehotell

For den som reiser på ferie til Andorra med barn vil skihotellet Park Piolets Mountain Hotel & Spa være et godt valg. Hotellet ligger rett ved hovedgaten i landsbyen Soldeu. Omtrent 200 meter fra hotellet ligger et skiområde med langrennsløyper. Dette er hotellet for de aktive og den som vil få mest mulig ut av oppholdet. Utover romservice, bar og restaurant kan hotellet friste med boblebad, utendørs- og innendørs basseng, spa og treningssenter i tillegg til møterom. Alle rom har klimaanlegg og sentralvarme som sørger for et godt og komfortabelt inneklima uansett årstid.

Barnevennlige Andorra Park Hotel i Andorra la Vella er et 5 stjerners hotell i Andorra med perfekte forhold for den som setter pris på å bo i nærheten av hovedstadens kulturelle sentrum. Hotellet tilbyr sine gjester både boblebad, innendørs- og utendørsbasseng, badstue og treningssenter. Rommene har klimaanlegg og sentralvarme, samt terrasse. Omtrent 15 km fra hotellet ligger et skiområde med flere langrennsløyper. Her er det noe å ta seg til for store og små, såvel inne som ute.

På både Andorra Park Hotel og Park Piolets Mountain Hotel & Spa går det an å be om ekstrasenger, hvilket er praktisk når en reiser med barn.

Forretningshotell

Vurderer du å legge forretningsmøter til Andorra kan Hotel MIM Andorra være midt i blinken. Med fokus på kvalitet, komfort og luksus vil det garantert imponere. Hotellet ligger sentralt til i Escaldes-Engordany og gir et glamorøst inntrykk allerede ved ankomst, med marmordetaljer på vegger og gulv. Rommene er store og luftige med spektakulær utsikt. Hotellet kan tilby spa, treningssenter, døgnåpen resepsjon, flyplasstransport og parkering.

Hotel Rock de Caldes ligger rett ved hovedgaten i Les Escaldes, et urbant område ikke langt fra hovedstaden. Her bor du midt i kjernen for kulturelle opplevelser, sportslige aktiviteter, barer og restauranter. Hotellet ligger cirka 800 meter unna Escaldes sentrum, med bare 5 kilometer til et stort skiområde med langrennsløyper. Her finner både innendørs svømmebasseng, badstue og spa, så det er gode muligheter for å legge opp til en variert forretningstur.

Spa & Velvære

Serras Andorra Luxury Boutique Resort & Spa er et annet alternativ som lar deg kombinere jobbreise med familieferie og egentid. Hotellet tilbyr gode konferanse- og møterom, samt at det ligger et steinkast fra hovedgaten i Soldeu sentrum. Her har du også skibakkene rett utenfor hotelldørene, samt barnepass og barneaktiviteter som tilrettelegger for at hele familien kan få mest mulig ut av oppholdet.

Hotel Spa Diana Parc Andorra er et annet 5-stjerners velværehotell som ligger i Arinsal Sentrum. Rommene har sentralvarme og klimaanlegg og er utstyrt med safe, minibar, skrivebord og vannkoker. I tillegg har du tilgang på utendørsbasseng, badstue og massasje som en del av spatilbudet. Hotel Spa Diana Parc Andorra har også et eget forretningssenter, møterom og treningssenter.

Begge hotellene har døgnåpen resepsjon som er klar til å yte service på flere språk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top