Velkommen til Andorra.no

Vi har et hårete mål om å bli Norges beste reiseguide til Andorra, som om ikke det var nok skal vi også kunne hjelpe til med eventuell flytteprosess til et av Europas minste land. Vår fordel er at vi bor og jobber i Andorra, og har således et enormt nettverk både innen reiselivet her samt innen skatteplanlegging og etablering i Andorra.

Det er mange grunner til å velge Andorra framfor eksempelvis Sveits, Monaco, Spania og Portugal. Grunnene skal vi komme tilbake til etterhvert. Lokasjonen til Andorra er et eksempel som gjør det til et populært sted å etablere seg for firmaer fra hele Europa. Det ligger på grensen mellom Spania og Frankrike, med henholdsvis 2.5 timer å kjøre til Barcelona og litt over 2 timer til Toulouse i Frankrike.

Reiseguide til Andorra

Vi har allerede skrevet en oppsummering av det viktigste å tenke på når du skal planlegge din reise til Andorra – her oppsummerer vi hvordan du enklest reiser hit og hva det er verdt å oppleve mens du er på plass. Du kan lese vår reiseguide her: Reise til Andorra. Det ikke mange vet er at du finner vill og vakker natur i Andorra, på lik linje med Norge, faktisk kan du også fiske ørret i Andorra. Det er det ikke så mange som er klar over.

Andorra er et av Europas sikreste land, det kan ikke sammenlignes med hverken Frankrike eller Spania. Her kan du trygt gå i gatene når som helst på døgnet, og det er ikke uvanlig å la dørene være ulåste. Vi anbefaler deg å oppleve kulturen, utelivet og alle de spennende aktivitetene selv. På vinteren forvandles hele Andorra til en skidestinasjon og du finner skibakker på høyde med de beste i Alpene.

Vi anbefaler deg om å besøke VisitAndorra.com – som er den offisielle siden for turismen i Andorra, her vil du få oppdatert status på alle skibakker og aktiviteter som er åpne.

Vi ønsker deg velkommen hit til oss, og håper du finner nyttig informasjon. Vi kommer til å fylle på underveis og vil alltid jobbe for å ha oppdatert innhold til enhver tid. Skulle du ha kommentarer eller informasjon som kan være interessant for oss er du alltid velkommen til å kontakte oss på E-post: Thomas@Andorra.no eller Havard@Andorra.no.

Scroll to Top